Phormium tenax Purpureum (Phormium tenax Purpureum)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Phormium tenax Purpureum este o planta decorativa care face parte din familia Xanthorrhoeaceae. Formeaza un manunchi imens de frunze care creste dens si bogat. Frunzele sunt lungi, mari si cresc sub forma liniara in nuante de verde inchis sau bronz-rosiatic, purpuriu. Frunzele au un aspect rigid.

Detalii

RON 38.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Phormium tenax Purpureum se incadreaza in categoria plantelor de talie medie. La maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Zonele potrivite pentru amplasare sunt in locuri cu semi-umbra sau cu multa lumina. Prefera solurile bine drenate si este o planta rezistenta la poluarea atmosferica din orasele aglomerate.

Phormium tenax Purpureum este o planta decorativa prin port, aspect, frunzis si culoare fiind cultivata in decoratiuni peisagistice si florale pentru gradini si parcuri sau alte spatii verzi. Poate fi crescuta cu succes si in ghivece mari sau suporturi. Ghivecele pot fi folosite pentru a decora scarile institutilor, a cladirilor, teraselor si balcoanelor.
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 100 - 150 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite