Cordyline australis Red Star (Cordyline australis Red Star)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Cordyline australis Red Star este o planta decorativa care face parte din familia Dracaenaceae fiind este originara din Australia si Noua Zeelanda. Creste sub forma de copacel, trunchiul sau este lung si puternic iar pe el cresc frunze lungi ce formeaza un manunchi.

Detalii

RON 35

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma lanceolata-liniara in nuante de rosu-purpuriu, rosu-bronz. Culoarea frunzelor este persistenta indiferent de anotimp iar florile sunt albe, usor parfumate.

Cordyline australis Red Star se incadreaza in categoria plantelor de talie medie iar la maturitate creste la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Amplasarea plantei se va face in zone luminate sau in locuri cu semi-umbra. Prefera solurile fertile, bogate, bine drenate si rezista la temperaturile caniculare de vara.

Cordyline australis Red Star este decorativa prin port, aspect, frunzis si culoare. Este o planta ornamentala de ghiveci dar se poate planta si in decoruri de gradina. Ofera imagini impresionanate pline de viata si cu un aer tropical daca se planteaza in ghivece de ceramica, lemn, sau in gradini. Este un element decorativ potrivit pentru a decora scarile, terasele si balcoanele.
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 100 - 150 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite