Lamai pitic Vulcan lemon (Citrofortunella Vulcan lemon)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Citrofortunella Vulcan lemonasa numitul Lamai Decorativ face parte din familia Rutaceae si este originar din Sud-Estul Asiei.

Florile sale sunt intr-o nuanta de alb cu roz ce emana un parfum minunat. Fructele au o forma ovala, lunguiata la un capat. Fructul necopt are la inceput o culoare verde crud, iar cand acesta este copt coaja fructului are culoarea galbena.

Detalii

  • 60/80

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt alungite si lucioase intr-o nuanta de verde inchis.


Lamaiul, desi este o planta exotica se recomanda sa fie ferit de razele puternice din zilele caniculare. In perioada anotimpului de iarna, lamaiul are nevoie de protectie si trebuie sa fie ferit de temperaturile foarte scazute. Pamantul trebuie sustinut in permanenta umed, dar nu in exces. Acest pomisor are nevoie de lumina dar expunerea permanenta la razele directe ale soarelui ii poate dauna.


Solul preferat de catre Citrofortunella Vulcan lemon este cel fertil.


Lamaiul nu este o planta care are nevoie de ingrijiri deosebite. Taierea crengilor se va face doar daca acestea sunt prea mari.


Lamaiul decorativ este o planta perfecta pentru apartament si pentru decorarea balconului. El poate fi deci crescut in ghiveci. Desi fructele sale sunt comestibile, combinatia culorii galbene cu cea de verde inchis a frunzelor ofera un aspect minunat arbustiului, ceea ce il face foarte decorativ.

Proprietati Vesnic Verde, Fructifer
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Marime la livrare 60/80 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite