Chiparos macrocarpa Goldcrest (Cupressus macrocarpa Goldcrest)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Cupressus macrocarpa Goldcrest este un conifer cu frunzisul vesnic verde. Chiparosul Goldcrest face parte din familia Cupresaceae. Scoarta trunchiului devine solzuroasa cand copacul ajunge la maturitate iar arbustul formeaza o coroana densa si compacata cu o forma conica.

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma aciculara-moale in nuante de galben-auriu, culoarea ramane neschimbata si in anotimpul rece de iarna. Chiparosul macrocarpa Goldcrest este un arbore de talie mica care la maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime ce este cuprinsa intre 200-300 de centimetri. Iubeste lumina astfel locurile potrivite pentru amplasare sunt in zonele luminate, insorite. Prefera solurile bine drenate si are o rezistenta mare la seceta. Trebuie protejat totusi de vanturi puternice, uscate si reci.

Cupressus macrocarpa Goldcrest este un copac ornamental prin port, forma, frunzis si culoare sa persistenta. Se planteaza in gradini in diferite stiluri ornamentale sau ca si gard viu. Poate fi plantat in ghivece si suporturi mari pentru a decora terasele si balcoanele.
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite