Coacaz Alb (Ribes White Wersaille)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Coacazul alb White Wersaille este un arbust cu o ramificatie puternica care face parte din familia Grossulariaceae. Frunzele au o forma palmata cu margini usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Fructele sunt mici, sferice in nuante de alb-galbui. Ele cresc sub forma de ciorchine lungi. Pulpa este tare, suculenta cu un gust acrisor, aromat.

Detalii

RON 18.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a Coacazului Alb este in lunile aprilie si mai. Perioada de coacere a fructelor incepe din luna iulie si tine pana la sfarsitul lunii august. La maturitate coacazul alb se poate dezvolta la o inaltime de 100-150 de centimetri. Coacazul Alb prefera locurile cu mult soare, dar se dezvolta foarte bine si in locurile cu semi-umbra.

Coacazul Alb este un arbusti fructifer care se planteaza pentru rodul sau. Este des intalnit in diferite regiuni din Romania unde este cunoscut si sub denumirea populara de Strugurei Albi. Fructele sale se pot consuma proaspete. Din fructe se poate realiza gem, jeleu, sirop sau chiar vin. Se foloseste si la aromatizarea ceaiurilor. Fructele se pot congela, usca sau deshidrata.
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireAprilie
ProprietatiFructifer
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate100 - 150 cm
Perioada de coacereAugust
Perioada de coacereIulie
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite