Zmeur Galben (Rubus Fertodi aranyfurt)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Zmeurul Fertodi aranyfurt este un arbusti cu tulpinele drepte, inalte care face parte din familia Rosaceae. Este un soi de zmeur cu fructele galbene. Frunzele sunt compuse cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis. Fructele au o marime mijlocie-mare sunt sferice, alungite in nuante de galben spre portocaliu. Pulpa este zemoasa cu un gust dulce aromat.

Detalii

RON 28

  • 100/150

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a Zmeurului Galben este in lunile iunie-august. Perioada de coacere a fructelor incepe din luna iunie si tine pana in luna septembrie. La maturitatea Zmeurul Galben poate sa creasca la o inaltime de 150-200 de centimetri. Zona perfecta de plantare este in locurile cu semi-umbra si soare, in aceste locuri zmeurul se va dezvolta armonios oferind fructe din abundenta.

Zmeurul Glaben este un soi mai rar. Este cultivat pentru fructele aromate si foarte interesante datorita culorii galbene. Fructele se pot consuma in stare proaspata, dar si in diferite metode de preparare sub forma de sirop, dulceata, gem sau pentru aromatizarea deserturilor.
Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireAugust
Perioada de inflorireIulie
ProprietatiFructifer
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate150 - 200 cm
Perioada de coacereIulie
Perioada de coacereSeptembrie
Perioada de coacereAugust
Marime la livrare100/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite