Coacaz Rosu Fertodi hosszufurtu (Ribes Fertodi hosszufurtu)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Coacazul Fertodi hosszufurtu este un arbust care creste sub forma de tufe. Este o specie de planta care face parte din familia Grossulariaceae. Frunzele au o forma palmata intr-o culoare de verde inchis. Fructele sunt mici, sferice si cresc sub forma de ciorchine in nuante de rosu-deschis, lucios. Pulpa prezinta seminte mici este zemoasa cu un gust acrisor.

Detalii

RON 20

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Coacazul Fertodi hosszufurtu incepe sa infloreasca in lunile aprilie si mai. Perioada de coacere a fructelor incepe din luna iulie si tine pana la sfarsitul lui aprilie. La maturitate coacazul Fertodi poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Se dezvolta cel mai bine daca este plantat in zonele cu soare sau cu semi-umbra. Solurile preferate sunt solurile fertile si bine drenate.

Coacazul Fertodi hosszufurtu este intalnit in mai multe regiuni din Romania si cunoscut sub denumirea populara de Strugurei Rosii. Este cultivat pentru rodul sau. Fructele sunt foarte sanatoase pentru organism. Ele se pot consuma proaspete sau sub forma de dulceata, gem, sirop, ceai.
Perioada de inflorireAprilie
Perioada de inflorireMai
ProprietatiFructifer
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate100 - 150 cm
Perioada de coacereAugust
Perioada de coacereIulie
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite