Capsuni Elsanta (Fragaria Elsanta)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Capsunul Fragaria Elsanta este o planta care face fructe din familia Rosaceae. Fructele se numesc capsuni. Tulpina este aeriana iar frunzele au o forma penata cu marginile zimtate intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt albe.

Detalii

RON 6

Adauga la lista de dorinte

Fructele au o marime mijlocie cu forma conica in nuante de rosu intens cu mici samburi vizibili pe suprafata fructelor in nuante de galben-portocaliu. Pulpa este carnoasa cu un gust dulce aromat si parfumat.

Perioada de inflorire a Capsunului Elsanta este foarte indelungata incepand din luna mai pana in luna noiembrie. Perioada de coacere a fructelor incepe din luna iunie si pana in luna noiembrie. La maturitate capsunul poate sa se dezvolte la o inaltime de 15-20 centimetri. Se dezvolta cel mai bine in zonele cu mult soare sau cu semi-umbra. Capsunul Elsanta este un soi cu o productivitate mare de fructe.

Capsunul Fragaria Elsanta este unul dintre cele mai cultivate soiuri. Este un soi bun de masa, un desert ideal. Fructele sunt preferate de toata lumea. Acestea se folosesc si la gem, dulceata, sirop si la aromatizarea deserturilor. Este un soi bun si pentru comercializare sau pentru industria alimentara.
Perioada de inflorire Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 15 - 20 cm
Perioada de coacere Octombrie, Septembrie, Iulie, August, Iunie, Noiembrie

Produse inrudite