Zmeur Fertodi zamatos (Rubus Fertodi zamatos)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Zmeurul Fertodi Zamatos este un arbust care face parte din familia Rosaceae si este un soi originar din Ungaria. Are tulpinile lungi cu ghimpi si are nevoie de sustinere. Fructele sunt mari sau mijlocii sub forma sferica usor conica formate din mici bobite in nuante de rosu aprins. Gustul este dulce-acrisor si foarte aromat.

Detalii

RON 22

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt compuse din 3-7 foliole care are marginile dintate intr-o culoare de verde inchis pe partea superioara, iar pe partea inferioara prezinta o nuanta de verde-albicios.

Perioada de inflorire a zmeurului Fertodi este in lunile iunie, iulie si august. Perioada de coacere a fructelor este in lunile iulie-septembrie. La maturitate zmeurul poate sa se dezvolte la o inaltime de 150-200 de centimetri. Acest soi se dezvolta cel mai bine in locurile cu semi-umbra si la soare.

Zmeurul este cultivat pentru fructele sale delicioase. Fructele se pot consuma proaspete sau sub forma de dulceata, sirop, gem. Fructele sunt folosite si la diferite preparate sau deserturi. Zmeurul este folosit si ca tratament naturist sub forma de ceaiuri.
Perioada de inflorireAugust
Perioada de inflorireIulie
Perioada de inflorireIunie
ProprietatiFructifer
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate150 - 200 cm
Perioada de coacereSeptembrie
Perioada de coacereAugust
Perioada de coacereIulie
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite