Zmeur Fertodi zamatos (Rubus Fertodi zamatos)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Zmeurul Fertodi Zamatos este un arbust care face parte din familia Rosaceae si este un soi originar din Ungaria. Are tulpinile lungi cu ghimpi si are nevoie de sustinere. Fructele sunt mari sau mijlocii sub forma sferica usor conica formate din mici bobite in nuante de rosu aprins. Gustul este dulce-acrisor si foarte aromat.

Detalii

RON 15.7

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt compuse din 3-7 foliole care are marginile dintate intr-o culoare de verde inchis pe partea superioara, iar pe partea inferioara prezinta o nuanta de verde-albicios.

Perioada de inflorire a zmeurului Fertodi este in lunile iunie, iulie si august. Perioada de coacere a fructelor este in lunile iulie-septembrie. La maturitate zmeurul poate sa se dezvolte la o inaltime de 150-200 de centimetri. Acest soi se dezvolta cel mai bine in locurile cu semi-umbra si la soare.

Zmeurul este cultivat pentru fructele sale delicioase. Fructele se pot consuma proaspete sau sub forma de dulceata, sirop, gem. Fructele sunt folosite si la diferite preparate sau deserturi. Zmeurul este folosit si ca tratament naturist sub forma de ceaiuri.
Perioada de inflorire Iunie, Iulie, August
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 150 - 200 cm
Perioada de coacere Septembrie, Iulie, August
Marime la livrare P12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite