Coacaz Rosu Jonkheer (Ribes Jonkheer)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Coacazul rosu Ribes Jonkheer este un arbust peren care face pare din familia Grossulariaceae din genul Ribes, cunoscut si cu denumirea de Strugurei. Coacazul creste sub forma de tufe. La maturitate acesta poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri.

Detalii

RON 28

  • 100/150

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au o forma palmata in nuante de verde inchis. Fructele sunt mici de tip baca, sferice in nuante de rosu aprins, lucios. Ele cresc sub forma de ciorchine. Fiecare fruct contine mai multe seminte. Pulpa este zemoasa cu un gust acrisor.

Perioada de inflorire este in lunile aprilie si mai. Perioada de coacere incepe din luna iulie si tine pana la sfarsitul lui august. Se dezvolta cel mai bine daca este plantat in locuri cu soare dar se dezvolta si in locurile cu semi-umbra. Prefera solurile afanate si bine drenate.

Coacazul rosu creste aproximativ in toate regiunile din tara. Este cultivat pentru rodul sau. Fructele sunt sanatoase pentru organism cu o foarte mare concentratie de Vitamina C. Din ele se pot realiza siropuri, gemuri, ceaiuri. Fructele se pot consuma proaspete sau se pot congela, usca sau dezhidrata.
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireAprilie
ProprietatiFructifer
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate100 - 150 cm
Perioada de coacereAugust
Perioada de coacereIulie
Marime la livrare100/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite