Coacaz Rosu Rondom (Ribes Rondom)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Coacazul Rondom este un arbust fructifer care face parte din familia Grossulariaceae. Are tulpinele puternic ramificate. Frunzele au o forma palmata intr-o culoare de verde inchis. Fructele sunt mici, sferice in nuante de rosu lucios, ele cresc sub forma de ciorchine. Pulpa este zemoasa cu samburi mici. Gustul este acrisor.

Detalii

RON 28

  • 100/150

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire este in luna aprilie si mai iar perioada de coacere a fructelor incepe din luna iulie si tine pana spre sfarsitul lunii august. La maturitate Coacazul Rondom poate sa creasca la o inaltime de 100-150 de centimetri. Coacazul Rondom se dezvolta cel mai bine daca este plantat la soare, dar se poate planta si in zonele cu semi-umbra. Prefera solurile bine drenate si fertile.

Coacazul Rosu Rondom este un arbust fructifer care poate fi plantat in orice regiune din tara. Este cultivat pentru fructele sale. Fructele se pot consuma in stare proaspata sau sub diferite preparate sub forma de dulceata, gem sau sirop. Fructele se pot congela, usca sau se pot folosi sub forma de ceai.
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireAprilie
ProprietatiFructifer
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate100 - 150 cm
Perioada de coacereIulie
Perioada de coacereAugust
Marime la livrare100/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite