Arbusti si garduri vii  Exista 422 produse.

pe pagina
Liliac de Vara Royal Red
(Buddleja d.Royal Red)

Buddleja davidii Royal Red este un arbust decorativ cu frunzelele cazatoare cunoscut sub denumirea de Liliacul de vara Royal Red. Florile acestui soi sunt mici, foarte parfumate si prezinta o nuanta de rosu aprins-purpuriu, cresc foarte bogat formand panicule lungi, cu un aspect impresionant.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Arbust Callicarpa bodinieri
(Callicarpa bodinieri 'Profusion')

Callicarpa bodinieri 'Profusion' este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Lamiaceae. Acest soi de arbusti formeaza tufe decorative ce ofera un aspect inedit oricarui spatiu verde. Este un arbust vesnic verde. Florile sunt mici si prezinta o nuanta frumoasa de violet.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Arbust Caryopteris Worcester Gold
(Caryopteris cland.Worcester Gold)

Caryopteris clandonensis Worcester Gold este un arbust decorativ care formeaza o movila densa si stufoasa. Frunzele au o forma lanceolata in nuante de verde-galbui. Florile sunt mici, parfumate si sunt in nuante de albastru-lavanda.

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Arbust Caryopteris clandonensis
(Caryopteris clandonensis)

Caryopteris clandonensis este un arbust decorativ care formeaza tufisuri dense atragatoare pe tot parcursul verii. Frunzele au o forma lanceolata in nuante de verde-alburiu. Florile sunt parfumate, cresc sub forma de buchetele in nuante de albastru-movaliu.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Arborele Iudei
(Cercis siliquastrum)

Cercis siliquastrum este un arbore decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Caesalpinioideae. Denumirea populara a acestui arbusti este Arborele Iudei. Trunchiul este scurt cu ramurile ramificate. Formeaza o coroana larga. 

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Gutui Japonez Nivalis
(Chaenomeles spec. 'Nivalis')

Chaenomeles speciosa Nivalis este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Rosaceae fiind originar din China si Japonia. Este cunoscut sub denumirea de Gutui Japonez.

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Gutui Japonez Crimson and Gold
(Chaenomeles sup. 'Crimson and Gold')

Chaenomeles superba Crimson and Gold este un arbore decorativ cu fructe si flori care face parte din familia Rosaceae. Denumirea populara a acestui soi este Gutuiul Japonez Crimson and Glod. Se dezvolta foarte ramificat.

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Gutui Japonez Pink Lady
(Chaenomeles sup. 'Pink Lady')

Chaenomeles superba Pink Lady este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Rosaceae. Este un soi cu o ramificatie mare. Frunzele cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis. Florile sunt formate din 5 petale, cresc sub forma de cupa in nuante de rozaliu. Florile cresc in grupuri foarte abundent pe ramuri. 

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Corn Aurea
(Cornus alba 'Aurea')

Cornus alba Aurea este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Cornaceae. Denumirea populara a acestui soi este Corn Aurea. Formeaza tufe dense si mari. Tulpinele sunt rosiatice-maronii. Frunzele au o forma ovata in nuante de verde-verde galbui.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Corn Elegantissima
(Cornus alba Elegantissima)

Cornus alba Elegantissima este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Cornaceae. Acest soi de arbusti este cunoscut sub denumirea de Corn Elegantissima. Formeaza tufisuri dense si foarte decorative.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Corn Gouchaultii
(Cornus alba 'Gouchaultii')

Cornus alba Gouchaultii este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Cornaceae. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Corn Gouchaultii. Creste dens si cu o ramificatie larga.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Corn Sibirica Variegata
(Cornus alba 'Sibirica Variegata')

Cornus alba Sibirica Variegata este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Cornaceae. Denumirea romaneasca a acestui arbusti este Corn. Se ramifica si creste sub forma de tufisuri dense si mari. Tulpinile si ramurile sunt decorative, au o nuanta rosiatica.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Corn Spaethii
(Cornus alba Spaethii)

Cornus alba Spaethii este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare cunoscut sub denumirea de Corn Spaethii. Face parte din familia Cornaceae. Creste sub forma de tufis cu o ramificatie mare si densa. Ramurile sunt subtiri in nuante rosiatice-maronii, au si ele un rol decorativ important.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Corn Westonbirt
(Cornus alba Westonbirt)

Cornus alba Westonbirt este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare. Este cunocut si sub denumirea de Corn Westonbirt. Formeaza tufisuri dense si decorative. Ramurile sunt extrem de decorative mai ales in sezonul de toamna si iarna cand au o nuanta intensa de rosu. Frunzele au o forma ovata in nuante de verde crud.

Pret: RON 18.90
Cantitate
Cumpara
Sanger
(Cornus sanguinea)

Cornus sanguinea este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Cornaceae. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Corn Sanger. Ramurile sunt decorative datorita nuantei rosiatice-portocalii. Frunzele au o forma ovata cu varful ascutit in nuante de verde inchis.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Corn White Gold
(Cornus sericea White Gold)

Cornus sericea White Gold este un arbusti decorativ care face parte din familia Cornaceae. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Corn White Gold. Formeaza tufe atragatoare foarte dense.

Corn stolonifera Flaviramea
(Cornus stolonifera Flaviramea)

Cornus stolonifera Flaviramea este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Cornaceae. Acest soi este cunoscut sub denumuirea de Corn Flaviramea. Formeaza tufisuri decorative, tulpinile sunt in nuante de galben vernil in anotimpul de toamna si de iarna.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Alun Cret
(Corylus avellana Contorta)

Corylus avellana Contorta este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Corylaceae. Denumirea populara romaneasca a acestui soi este de Alun Cret. Ramurile sunt extrem de decorative prin aspectul lor cret.

Pret: RON 148.00
Cantitate
Cumpara
Alun Rosu
(Corylus maxima Purpurea)

Corylus maxima Purpurea este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Betulaceae. Denumirea populara acestui arbust este Alunul Rosu. Formeaza o tufa densa si compacta. Frunzele au o marime medie in nuante de rosu-purpuriu, vede-purpuriu.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Scumpie
(Cotinus coggygria)

Cotinus coggygria este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Anacardiaceae. Denumirea populara a acestui tip de arbusti este cunoscuta ca fiind Scumpie. Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis.

Pret: RON 42.00
Cantitate
Cumpara
Scumpie Royal Purple
(Cotinus coggygria Royal Purple)

Cotinus coggygria Royal Purple este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Anacardiaceae. Este cunoscut sub denumirea de Scumpie Royal Purple. Formeaza tufe dense extrem de decorative.

Pret: RON 65.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 22-42 din 422 de articole

O gradina fermecata, un taram magic in curtea ta!

Plantele sunt ornamentele principale ale gradinilor si a spatiilor verzi. Fara ele si fara prilejul de a ne bucura de aceste minunate lucruri, viata noastra nu ar mai fi asa de frumoasa si plina de culori.

Paseste incet. incetisor in gradina! Simti cum misterul te invaluie? Privirea iti este fermecata de imaginea plina de poveste a peisajului uimitor ce se infatiseaza inaintea ochilor tai care sunt uimiti de frumusetea naturii. Peisajele impresionante incarcate cu cei mai deosebiti arbusti ornamentali parca pictati in culori vibrante, iti vor taia respiratia. Carari misterioase conturate cu garduri vii te insotesc tot drumul parcurs spre inima gradinii. Labirinte uimitoare, ce iti capteaza interesul de a te plimba in jurul lor, te asteapta sa descoperi misterul lor. Descoperi o lume binecuvantata datorita frumusetii naturii.

Magazinul nostru este asemenea unei gradini grandioase plina de viata cu plante deosebite care mai de care mai interesante. Este o lume a culorilor, o lume a prospetimii, un magazin precum tu, iubitorule de plante doresti sa existe. Aici este locul tau, vino si alege cele mai impresionante soiuri de arbusti si plante pentru frumusetea gardinii si a terasei tale.

O gradina plina de viata si prospetime indiferent de sezon. Vei reusi sa realizezi un peisaj minunat in gradina ta daca plantezi cele mai deosebite soiuri de arbusti. Acestia vor impresiona prin aspectul lor chiar si iarna cand gradina este presarata cu fulgi pufosi stralucitori de zapada.

O gradina scaldata in rosu intens. Pentru o imagine impresionanta plina de o nuanta rosie intensa, alege arbustii precum Gutuiul Japonez. Acesta va oferi un aspect impresionant oricarui spatiu verde prin florile bogate si rosii in perioada de primavara, vara iar iarna va fi impodobit cu fructe rosii care se aseamana la forma cu fructele de mar.

Magnolia este un arbore decorativ foarte frumos cu flori mari si miros imbietor ce va umple gradina cu un parfum fermecator. Pentru o gradina cu un aspect cu totul deosebit in stil asiatic artarii japonezi sunt arborii perfecti pentru decorarea acesteia.

Gardurile vii realizate din cele mai spectaculoase soiuri de arbusti vor oferi o priveliste de basm cararilor misterioase ce strabat gradina ta. Pentru a alege cele mai potrivite tipuri de arbusti pentru realizarea celor mai dense si impresionante garduri vii, opteaza pentru arbustii cu frunzisul mai dens si vesnic verde. Pentru o pata de culoare poti forma un gard viu care va arata uimitor in fiecare anotimp, primind o noua culoare si infatisare de la un anotimp la altul – un gard al anotimpurilor.

Un arbust deosebit care isi pastreaza frunzele verzi este arbustul Laur perfect pentru formarea gardurilor vii. Este un arbust decorativ prin frunzele lui deosebite intr-o culoare de verde crud care se mentine asa indiferent de anotimp. Laurul poate fi plantat si ca arbust solitar in gradina. Indiferent de alegerea ta, cu siguranta, acesta va crea un decor frumos in gradina.

Acceseaza acum magazinul nostru de plante si descopera cele mai deosebite si impresionante soiuri de arbusti. Acestea iti vor imbraca gradina cu cel mai decorativ frunzis si cu cele mai impresionante plante pentru realizarea gardurilor vii.