Arbusti si garduri vii  Exista 422 produse.

pe pagina
Barcoace Cotoneaster dammeri Major
(Cotoneaster dammeri 'Major')

Cotoneaster dammeri 'Major' este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Rosaceae. Creste in tufe dense si bogate cu aspect tarator. Frunzele sunt eliptice, tari, in naunte de verde-lucios. Pe partea superioara au o nuanta de verde-alburiu.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Barcoace Cotoneaster divaricatus
(Cotoneaster divaricatus)

Cotoneaster divaricatus este un arbust decorativ care face parte din familia Rosaceae. Este cunoscut sub denumirea de Barcoace Divaricatus. Are o crestere densa si bogata cu aspect tarator. Frunzele cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis cu aspect lucios.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Bracoace 'Streib's Findling'
(Cotoneaster pr. 'Streib's Findling')

Cotoneaster pr. Streib's Findling este un arbust decorativ care face parte din familia Rozaceae. Este cunoscut sub denumirea de Barcoace Streib's Findling. Creste dens cu o ramificatie mare, cu aspect tarator. 

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Barcoace Gnom
(Cotoneaster salicifolius Gnom)

Cotoneaster salicifolius Gnom este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Rozaceae. Este cunoscut sub denumirea de Barcoace Gnom. Creste dens si ramificat cu aspect tarator. Frunzele cresc sub forma lanceolata.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Barcoace Herbstfeuer
(Cotoneaster salicifolius Herbstfeuer)

Cotoneaster salicifolius Herbstfeuer este un arbust cu aspect tarator si frunzele cazatoare care face parte din familia Rosaceae. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Barcoace Herbstfeuer. Creste dens si ramificat.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Matura Cytisus 'Boskoop Ruby'
(Cytisus 'Boskoop Ruby')

Cytisus Boskoop Ruby este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Papilionaceelor. Denumirea populara a acestui soi este Matura Boskoop Ruby. Are ramurile lungi si creste dens. Frunzele sunt mici, cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis. Florile sunt extrem de decorative in nuante de roz-movaliu cu portocaliu. Ele...

Matura praecox 'Albus'
(Cytisus praecox 'Albus')

Cytisus praecox Albus este un arbust decorativ care face parte din familia Papilionaceelor. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Matura Albus. Formeaza tufisuri dese cu ramuri lungi. Frunzele sunt mici, cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis. Florile sunt albe cu interiorul galben si se aseamana foarte mult cu florile Gura de Leu. Cresc...

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Matura praecox 'Allgold'
(Cytisus praecox 'Allgold')

Cytisus praecox 'Allgold' este un arbust decorativ care face parte din familia Papilionaceae. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Matura Allgold sau Matura Aurie. Formeaza tufisuri dese cu ramuri lungi. Frunzele sunt mici sub forma ovala in nuante de verde inchis. Florile cresc abundent pe ramuri in nuante de galben.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Arbust Deutzia crenata Nikko
(Deutzia crenata Nikko)

Deutzia crenata Nikko este un arbusti decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Hydrangeaceae. Formeaza tufisuri dese foarte decorative. Frunzele acestui soi de arbusti cresc sub forma lanceolata, au margimile zimtate in nuante de verde inchis. Pe timpul toamnei primesc o nuanta de rosu-purpuriu. Florile arbustului Nikko sunt mari si...

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Arbust Deutzia cu flori roz
(Deutzia hybr.Mont Rose)

Deutzia hybrida Mont Rose este un arbust decorativ cunoscut sub denumirea de Deutzia cu flori Roz. Acest soi face parte din familia Hydrangeaceae. Formeaza tufe bogate cu flori ce au un aspect deosebit. Frunzele cresc sub forma ovala, prezinta margini dintate in nuante de verde inchis.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Arbust Deutzia Pink Pon Pon
(Deutzia hybr.Pink Pon Pon)

Deutzia hybrida Pink Pon Pon este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Hydrangeaceae. Acest tip de arbust formeaza tufisuri dense. Florile au o forma ovala cu varful ascutit si cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis. Florile au aspect dublu in nuante de roz deschis, cresc in buchete.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Deutzia Codsall Pink
(Deutzia scabra 'Codsall Pink')

Deutzia scabra Codsall Pink este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Hydrangeaceae. Acest soi formeaza tufisuri dense, bogate cu flori gingase ce formeaza un decor impresionant in orice spatiu verde. Frunzele cresc sub forma ovala, prezinta varful ascutit cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Evonimus Compact
(Euonymus alatus Compactus)

Euonymus alatus Compactus este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Celastraceae. Este cunoscut sub denumirea de Evonimus Compact. Formeaza tufisuri dense si compacte cu aspect usor rotunjit. Frunzele au o forma ovala si prezinta nuante de verde inchis. Toamna ele devin extrem de decorative datorita transformarii lor in nuante de...

Pret: RON 60.00
Cantitate
Cumpara
Salba Canadale Gold
(Euonymus fortunei Canadale Gold)

Euonymus fortunei Canadale Gold este un arbust decorativ cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Salba Canadale Gold. Frunzele sunt ovale cu marginile usor ondulate, cu aspect pestrit in nuante de verde galbui cu verde inchis.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Salba Emerald Gaiety
(Euonymus fort.Emerald Gaety)

Euonymus fortunei Emerald Gaiety este un arbust decorativ cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Acest soi poarta denumirea de Salba Emerald Gaiety. Formeaza tufisuri dense si compacte. Frunzele sale sunt decorative, ele cresc sub forma ovala, sunt rotunjite si au un aspect pestrit in nuante de verde inchis cu reflexii de...

Pret: RON 19.50
Cantitate
Cumpara
Salba Mare Emerald Gold
(Euonymus fort.Emerald Gold)

Euonymus fortunei Emerald Gold este un arbust decorativ cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Acesta mai este cunoscut si sub denumirea de Salba mare Emerald Gold. Creste sub forma de tufe compacte si dense frumos colorate. Frunzele sunt extrem de decorative.

Pret: RON 19.50
Cantitate
Cumpara
Salba Euonymus Sunshine
(Euonymus fort.Sunshine)

Euonymus fortunei Sunshine este un arbust decorativ cu frunzele verzi pe tot parcursul anului. Acest soi face parte din familia Celastraceae si este cunoscut sub denumirea de Salba Euonymus Sunshine. Formeaza tufisuri bogate si dense. Frunzele cresc sub forma ovala cu marginile usor ondulate.

Pret: RON 19.50
Cantitate
Cumpara
Salba Euonymus Sunspot
(Euonymus fort.Sunspot)

Euonymus fortunei Sunspot este un arbust cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Denumirea sub care este cunoscut acest soi de arbusti este Salba Euonymus Sunspot. Creste dens si ramificat. Este sadit pentru frunzele sale decorative ce au un aspect impresionant si sunt foarte rezistente.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Salba Japoneza Aureomarginatus
(Euonymus j. 'Aureomarginatus')

Euonymus japonicus 'Aureomarginatus' este un arbust cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Acest soi de arbusti poarta denumirea de Salba Japoneza. Formeaza tufisuri dense si compacte foarte atractive. Frunzele au o forma ovala cu marginile usor dintate. Au aspect pestrit in nuante de verde crud cu marginile in nuante verde...

Pret: RON 26.80
Cantitate
Cumpara
Salba Japoneza President Gauthier
(Euonymus j. 'President Gauthier')

Euonymus japonicus President Gauthier este un arbust cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Denumirea acestui soi este cunoscut ca fiind Salba Japoneza President Gauthier. Creste dens si ramificat.

Pret: RON 26.80
Cantitate
Cumpara
Salba Japoneza Aureovariegata
(Euonymus japonicus Aureovariegata)

Euonymus japonicus Aureovariegata este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Celastraceae. Denumirea comuna a acestui arbust este Salba Japoneza Aureovariegata. Formeaza tufisuri dese cu o ramificatie puternica.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 43-63 din 422 de articole

O gradina fermecata, un taram magic in curtea ta!

Plantele sunt ornamentele principale ale gradinilor si a spatiilor verzi. Fara ele si fara prilejul de a ne bucura de aceste minunate lucruri, viata noastra nu ar mai fi asa de frumoasa si plina de culori.

Paseste incet. incetisor in gradina! Simti cum misterul te invaluie? Privirea iti este fermecata de imaginea plina de poveste a peisajului uimitor ce se infatiseaza inaintea ochilor tai care sunt uimiti de frumusetea naturii. Peisajele impresionante incarcate cu cei mai deosebiti arbusti ornamentali parca pictati in culori vibrante, iti vor taia respiratia. Carari misterioase conturate cu garduri vii te insotesc tot drumul parcurs spre inima gradinii. Labirinte uimitoare, ce iti capteaza interesul de a te plimba in jurul lor, te asteapta sa descoperi misterul lor. Descoperi o lume binecuvantata datorita frumusetii naturii.

Magazinul nostru este asemenea unei gradini grandioase plina de viata cu plante deosebite care mai de care mai interesante. Este o lume a culorilor, o lume a prospetimii, un magazin precum tu, iubitorule de plante doresti sa existe. Aici este locul tau, vino si alege cele mai impresionante soiuri de arbusti si plante pentru frumusetea gardinii si a terasei tale.

O gradina plina de viata si prospetime indiferent de sezon. Vei reusi sa realizezi un peisaj minunat in gradina ta daca plantezi cele mai deosebite soiuri de arbusti. Acestia vor impresiona prin aspectul lor chiar si iarna cand gradina este presarata cu fulgi pufosi stralucitori de zapada.

O gradina scaldata in rosu intens. Pentru o imagine impresionanta plina de o nuanta rosie intensa, alege arbustii precum Gutuiul Japonez. Acesta va oferi un aspect impresionant oricarui spatiu verde prin florile bogate si rosii in perioada de primavara, vara iar iarna va fi impodobit cu fructe rosii care se aseamana la forma cu fructele de mar.

Magnolia este un arbore decorativ foarte frumos cu flori mari si miros imbietor ce va umple gradina cu un parfum fermecator. Pentru o gradina cu un aspect cu totul deosebit in stil asiatic artarii japonezi sunt arborii perfecti pentru decorarea acesteia.

Gardurile vii realizate din cele mai spectaculoase soiuri de arbusti vor oferi o priveliste de basm cararilor misterioase ce strabat gradina ta. Pentru a alege cele mai potrivite tipuri de arbusti pentru realizarea celor mai dense si impresionante garduri vii, opteaza pentru arbustii cu frunzisul mai dens si vesnic verde. Pentru o pata de culoare poti forma un gard viu care va arata uimitor in fiecare anotimp, primind o noua culoare si infatisare de la un anotimp la altul – un gard al anotimpurilor.

Un arbust deosebit care isi pastreaza frunzele verzi este arbustul Laur perfect pentru formarea gardurilor vii. Este un arbust decorativ prin frunzele lui deosebite intr-o culoare de verde crud care se mentine asa indiferent de anotimp. Laurul poate fi plantat si ca arbust solitar in gradina. Indiferent de alegerea ta, cu siguranta, acesta va crea un decor frumos in gradina.

Acceseaza acum magazinul nostru de plante si descopera cele mai deosebite si impresionante soiuri de arbusti. Acestea iti vor imbraca gradina cu cel mai decorativ frunzis si cu cele mai impresionante plante pentru realizarea gardurilor vii.