Luleaua turcului Mme Gallen (Campsis Mme Gallen)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Campsis Mme Gallen este o planta cataratoare care face parte din familia Bignoniaceae. Denumirea populara este cunoscuta ca fiind Luleaua Turcului. Se dezvolta puternic si dens. Frunzele cresc sub forma penata in nuante de verde inchis-lucios iar florile au o marime medie si  cresc sub forma de trompeta in nuante de roz-portocaliu.

Detalii

RON 59.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Florile cresc in grupuri si din abundenta pe ramuri. Fructele cresc sub forma de pastaie in care se gasesc multe seminte.

Campsis Mme Gallen infloreste in lunile iulie, august si septembrie. Creste si se dezvolta usor. Plantarea trebuie facuta cu precadere in zone cu multa lumina si mult soare sau in cele cu doar partial umbrite. Planta are nevoie de sustinere si rezista foarte bine la perioadele de seceta. Se dezvolta foarte bine in majoritatea solurilor.

Luleaua Turcului este o planata decorativa prin port, frunzis, flori si culoare. Este o planta ornamentala cataratoare ce are nevoie de sustinere. Se planteaza pe langa cladiri, ziduri, garduri, arbori, spaliere sau pe peretii foisoarelor. Ofera imagini deosebite in decorurile de gradini.
Perioada de inflorire Iulie, August, Septembrie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite