Frasin Pendular (Fraxinus excelsior Pendula)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Fraxinus excelsior Pendula este un arbore foios cu frunzele cazatoare care face parte din familia Oleaceae. Se dezvolta si creste puternic cu un trunchi drept. Coroana este densa si bogata cu aspect pendular. Frunzele cresc sub forma imparipenat compusa in nuante de verde crud. In toamna frunzele se ingalbenesc.

Detalii

RON 596.75

  • 12//14

Adauga la lista de dorinte

Fraxinus excelsior Pendula face parte din categoria arborilor de talie medie. La maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime ce este cuprinsa intre 5 si 10 metri. Are o crestere medie. Zonele potrivite pentru plantare in care se dezvolta cel mai bine sunt cele cu mult soare sau semi-umbra. Prefera soluri alcaline si neutre cu un drenaj bun. Rezista foarte bine la poluarea aerului si la temperaturi scazute.

Frasinul pendular este un arbore decorativ prin port, aspect, coroana si frunze. Frasinul este un element potrivit pentru decorarea gardinilor mari, a parcurilor si a spatiilor deschise mari. Se planteaza solitar sau in grup pe pajisti, pe langa ape, lacuri, cladiri, foisoare, banci. Poate fi plantat si sub forma de padure pe arii intinse de pamant.
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 5 - 10 metri
Marime la livrare 12//14 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite