Cires Japonez Pendular (Prunus serrulata Kiku shidare sakura)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Prunus serrulata Kiku shidare Zakura este o specie de Cires originar din Japonia care face parte din familia Rosaceae. La maturitate Ciresul Japonez Pendular poate sa se dezvolte la o inaltime de 5-10 metri. Este un arbore de talie mica cu frunzele cazatoare. Cresterea Ciresului este moderata.

Detalii

RON 420

  • 200/250

Adauga la lista de dorinte

Trunchiul este scurt cu o coroana densa si pendulara. Scoarta trunchiului este neteda in nuante de maroniu-castaniu. Frunzele sunt ovale-lanciolate cu o lungime de 5-10 centimetri. Acestea sunt verzi, iar in perioada de toamna ele primesc o nuanta de galben, rosu-purpuriu. Florile sunt duble in buchete bogate si dense in nuante roz.


Perioada de inflorire este in lunile Aprilie-Mai. Ciresul Japonez Pendular prefera locurile cu mult soare. Se dezvolta cel mai bine in soluri fertile, profunde si afanate.


Ciresul Japonez pendular este un arbore foarte apreciat datorita florilor sale parfumate. Este plantat ca arbore decorativ pentru a realiza cele mai impresionante peisaje cu flori de primavara. Este folosit deseori la diferite festivaluri. Ciresul Japonez este un copac de decor pentru toate tipurile de gradini si pentru decorarea spatilor verzi publice.

Perioada de inflorire Aprilie, Mai
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 5 - 10 metri
Marime la livrare 200/250 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite