Fag Plangator (Fagus sylvatica Pendula)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Fagus sylvatica Pendula este un arbore cu frunzele cazatoare, fiind cunoscut sub denumirea de Fagul Plangator. Este un soi de fag European care face parte din familia Fagaceae. Fagul Plangator este un arbore cu coroana sub forma pendulara cu aspect plangator datorita crengilor indreptate spre sol.

Detalii

RON 175

  • 125/150

Adauga la lista de dorinte

Trunchiul nu este vizibil datorita coroanei sale bogate. Frunzele sunt mari, plate, simple cu o lungime de 5-10 centimetri, culoarea lor este intr-o nuanta placuta de verde. Perioada de inflorire este primavara, florile sunt jiri care sunt acoperiti cu o coaja spinoasa. Diametrul lor este de 5 centimetri. In toamna frunzele primesc o nuanta de galben-maroniu.


Fagul plangator este un arbore de talie medie care poate sa se dezvolte pana la peste 10 metri inaltime. Este un arbore care prefera locurile cu mult soare. Solurile preferate sunt cele umede si bine drenate.


Fagul plangator este un arbore fermecator, perfect pentru realizarea peisagistica a spatilor verzi si pentru gradinile mari deoarece acesta are nevoie de spatiu pentru a fi apreciat la adevarata lui valoare.

Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate Peste 10 metri
Marime la livrare 125/150 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite