Magnolia stellata Rosea (Magnolia stellata Rosea)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Magnolia stellata Rosea este un arbust ornamental cu flori care face parte din familia Magnoliaceae. Magnolia stellata este originara din Japonia iar in perioada de inflorire in general in luna Aprilie, arbustul este extrem de decorativ.

Detalii

RON 75

  • C5

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma ovata, in vara frunzisul are o nuanta bronz-roscat iar in toamna frunzele incep sa primeasca o nuanta galbuie. Florile sunt mari, usor parfumate in nuante de roz deschis. Florile deschise au aspect stelat, fiecare fiind formata din mai multe petale.

Magnolia Stellata Rosea infloreste in anotimpul de primavara in luna aprilie. Se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in zone cu mult soare, dar tolereaza si zonele cu semi-umbra. Acest soi are o talie medie si o crestere lenta, la maturitate arbustul ajunge la o inaltime cuprinsa intre 2 si 3 metri. Prefera solurile bine drenate cu o umiditate medie constanta si are o toleranta ridicata la poluarea aerului din orasele mari.

Magnolia Stellata Rosea este un arbust decorativ prin port, frunzis si flori. Poate fi plantata in aranjamente decorative in gradini si parcuri, solitar sau aliniat. Se planteaza pe langa cladiri, case, pe pajisti sau pe langa ape.
Perioada de inflorireAprilie
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrareC5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite