Magnolia loebneri Merrill (Magnolia loebneri Merrill)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Magnolia loebneri Merrill este un arbust decorativ care face parte din familia Magnoliaceae. Are o crestere medie si formeaza o coroana mare, densa. Trunchiul este puternic iar frunzele cresc sub forma ovata in nuante de verde inchis.

Detalii

RON 95

  • 100/150

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt mari, albe, usor parfumate si cresc sub forma de stea. Fiecare floare poate fi formata din 10-15 petale iar in perioada de inflorire copacul devine extrem de decorativ.

Magnolia Merrill este un arbust decorativ de talie mare, poate fi considerat chiar un arbore decorativ care la maturitate creste la o inaltime cuprinsa intre 3 si 5 metri. Perioada de inflorire incepe in anotimpul de primavara in luna aprilie. Prefera zonele de plantare in locuri cu multa lumina si mult soare si se dezvolta armonios in soluri bogate, lutoase cu un drenaj bun si cu o umiditate medie constanta. Este un copac rezistent la temperaturile scazute din iarna, tolereaza foarte bine si poluarea atmosferica din orasele mari fiind o alegere ideala pentru decorarea parcurilor urbane sau a spatiilor dintre blocurile de locuinte.

Magnolia loebneri Merrill este un arbore decorativ prin port, coroana, si flori. Se planteaza in aranjamente de gradini si in parcuri sau alte spatii verzi. Poate fi plantat de asemenea solitar pe langa lacuri, cladiri si case.
Perioada de inflorireAprilie
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate3 - 5 metri
Marime la livrare100/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite