Magnolia Soulangeana Lennei (Magnolia soulangeana Lennei)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Magnolia soulangeana Lennei este un copac decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Creste sub forma de copac sau arbust. Se dezvolta puternic inradacinat in pamant. Formeza o coroana ramificata si bogata.

Detalii

RON 250

  • 150/200

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt simple, cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis. Florile sunt mari si cresc sub forma de cupe. Petale sunt in nuante roz inchis, iar pe interior au o nuanta deschisa de roz sau alb.

Magnolia Lennei se incadreaza in categoria copacilor de talie mica. La maturitate creste la o inaltime ce este cuprinsa intre 3-5 metri. Perioada de inflorire incepe in anotimpul de primavara in lunile aprilie si mai. Creste si se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in zone insorite sau in zone cu semi-umbra. Prefera solurile umede, dar bine drenate. Tolereaza foarte bine zonele poluante.

Magnolia Lennei este un copac decorativ prin port, frunzis si flori. Florile de magnolie infrumuseteaza puternic coroana si ramurile copacului oferind gradinii un aspect multicolor. Magnolia se planteaza ca si copac decorativ in parcuri, gradini sau spatii verzi. Se poate planta aliniat pe langa trotuare sau alei.
Perioada de inflorireAprilie
Perioada de inflorireMai
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate3 - 5 metri
Marime la livrare150/200 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite