Magnolia Betty (Magnolia Betty)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Magnolia Betty este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Trunchiul si ramurile sunt imbracate cu o coaja in nuante de gri. Magnolia formeaza o coroana mare, larga si densa.

Detalii

RON 85

  • 80/100

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt simple, ovale in nuante de verde crud. Florile sunt mari si infloresc inainte de infrunzire. Florile sunt parfumate, formate din petale lungi in nuante de roz inchis cu roz deschis.

Magnolia Betty face parte din categoria arbustilor de talie medie. Cresterea este lenta. La maturitate se dezvolta la o inaltime ce este cuprinsa intre 200-300 de centimetri. Perioada de inflorire incepe in anotimpul de primavara in lunile aprilie si mai. Magnolia se poate planta in locuri cu semi-umbra sau in locuri insorite. Prefera solurile bine drenate, acide si lutoase. Tolereaza foarte bine aerul poluat si solurile cleioase.

Magnolia Betty este un arbust decorativ prin port, frunzis si flori, in special in perioada de inflorire. Florile atrag fluturi si albine. Se planteaza ca pom decorativ pentru parcuri, spatii verzi si in gradini. Magnolia poate fi plantata pe langa cladiri, ziduri, trotuare, alei.
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireAprilie
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrare80/100 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite