Magnolia Soulangeana Alexandrina (Magnolia soulangeana Alexandrina)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Magnolia soulangeana Alexandrina este un copac decorativ prin flori care face parte din familia Magnoliaceae. Creste si se dezvolta sub forma de copac sau arbust. Formeaza o coroana mare si bogat ramificata. Frunzele au o marime mijlocie ce cresc sub forma ovala in nuante verzi.

Detalii

RON 175

  • 125/150

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt mari, parfumate si cresc sub forma de cupe in nuante de roz. Petalele in interior sunt roz deschis spre alb.

Magnolia Alexandrina este un copac de talie mica cu o crestere lenta. La maturitate se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 3 si 5 metri. Perioada de inflorire incepe primavara, in luna mai. Se dezvolta foarte bine in locurile cu multa lumina si insorite, dar tolereaza la destul de bine si zonele cu semi-umbra. Solurile preferate sunt cele fertile, acide, umede cu un drenaj bun. Magnolia este un copac care rezista foarte bine la un mediu poluat.

Magnolia Alexandrina este un copac decorativ care se planteaza in decoruri peisagistice pentru gradini, parcuri, spatii verzi si pentru decoruri stradale. Ofera peisaje superbe in perioada de inflorire. Magnolia este un copac decorativ prin port, aspect, frunze si flori.
Perioada de inflorireMai
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate3 - 5 metri
Marime la livrare125/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite