Magnolia Stellata Royal Star (Magnolia stellata Royal Star)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Magnolia stellata Royal Star este un copac decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Creste si se dezvolta sub forma de copac sau arbust. Formeaza o coroana densa si ramificata. Frunzele sunt simple, cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis.

Detalii

RON 35

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt albe, mari, usor parfumate. Cand florile sunt semi-deschise au aspect de cupe. Florile deschise sunt asemenea unor stele mari, stralucitoare.

Magnolia Royal Star este un copac de talie mica cu o crestere lenta. La maturitate Magnolia poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 3 si 5 metri. Perioada de inflorire apare in luna aprilie. Se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in zone insorite sau in cele cu semi-umbra. Solurile preferate sunt acide, fertile, lutoase si umede dar bine drenate. Rezista foarte bine la poluarea atmosferica din orasele mari.

Magnolia Royal Star este un arbore decorativ prin port, aspect, frunze si flori. Este un copac extrem de decorativ in perioada de inflorire si ofera o imagine eleganta gradinii. Magnolia se planteaza ca arbust sau copac decorativ in aranjamente de gradini, parcuri si spatii verzi. Poate fi plantat solitar sau aliniat.
Perioada de inflorireAprilie
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate3 - 5 metri
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite