Magnolia Galaxy (Magnolia Galaxy)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Magnolia Galaxy este un arbore decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Coroana este densa si rasfirata. Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis. Florile infloresc si se deschid inainte ca ramurile sa infrunzeasca.

Detalii

RON 150

  • 100/150

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt mari, parfumate formate din 12 petale. Florile cresc sub forma de palnie. Petalele sunt in nuante de roz intens cu roz deschis.

Magnolia Galaxy este un arbore de talie mijlocie care poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 5 si 10 metri insa are o crestere lenta. Perioada de inflorire incepe in anotimpul de primavara in lunile aprilie si mai. Zonele potrivite pentru plantare sunt in locuri cu multa lumina si mult soare. Se dezvolta foarte bine in soluri umede dar bine drenate, in soluri neutre si acide. Magnolia rezista la poluarea atmosferica din orasele mari.

Magnolia Galaxy este un arbore decorativ prin port, aspect, frunzis si flori. Magnolia in perioada de inflorire devine un arbore extrem de decorativ. Se planteaza in diverse aranjamente de gradini si se utilizeaza si ca arbore decorativ pentru parcuri, spatii verzi si strazi.
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireAprilie
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate5 - 10 metri
Marime la livrare100/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite