Magnolia Yellow Bird (Magnolia Yellow Bird)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Magnolia Yellow Bird este un arbore decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Creste si se dezvolta puternic, Formeaza o coroana larga si ramificata. Frunzele sunt simple de marime mijlocie, cresc sub forma ovala in nuante verzi.

Detalii

RON 350

  • 150/200

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt mari, usor parfumate si cresc sub forma de cupa in nuante de galben intens. In perioada de inflorire copacul este puternic impodobit.

Magnolia Yellow Bird se incadreaza in categoraia arborilor de talie mica. La maturitate creste la o inaltime cuprinsa intre 3-5 metri insa are o cresterea lenta. Perioada de inflorire apare in ultima luna de primavara, in mai. Se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in zone cu soare sau in zone cu semi-umbra. Magnolia este un arbore rezistent la poluarea atmosferica din orasele mari, aglomerate.

Magnolia Yellow Bird este un arbore decorativ prin port, aspect, frunzis, flori si culoare. Acest copac poate deveni bijuteria unei gradini fiind extrem de spectaculos in perioada de inflorire. Magnolia se planteaza in aranjamente peisagistice pentru gradini, parcuri, spatii verzi si stradal. Poate fi plantata ca arbore solitar sau aliniat.
Perioada de inflorireMai
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate3 - 5 metri
Marime la livrare150/200 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite