Perene de stancarie  Exista 29 produse.

pe pagina
Aurinia saxatilis
(Aurinia saxatilis)

Aurinia saxatilis este o planta perena de stancarie care face parte din familia Brassicaceae. Creste si se dezvolta sub forma de tufisuri dense. Frunzele cresc sub forma oblanceolata in nuante de verde-alburiu iar in perioada de inflorire, planta devine extrem de decorativa datorita florilor dese si intens colorate.

Clopotei Campanula portenschlagiana
(Campanula portenschlagiana)

Campanula portenschlagiana este o planta erbacee perena care face parte din familia Campanulaceae. Creste dens si se ramifica usor formand un covor bogat in frunze si flori. Florile sunt mici, au forma de clopotei si cresc din abundenta in perioada de inflorire.

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Clopotel balcanic
(Campanula poscharskyana)

Campanula poscharskyana este o planta erbacee perena care face parte din familia Campanulaceae sieste cunoscuta sub denumirea de Clopotel Balcanic. Creste foarte dens si se ramifica usor formand covorase decorative bogate in frunzis si flori mov-albastui.

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Muschi scotian
(Sagina subulata)

Sagina subulata este o planta erbacee perena care face parte din familia Caryophyllaceae si este cunoscuta sub denumirea populara de Muschi Scotian. Planta creste si se intinde usor, ofera o imagine de covor viu, bogat, impodobit. Creste dens in frunzis si flori.

Pret: RON 16.00
Cantitate
Cumpara
Urechi de iepure
(Stachys byzantina)

Stachys byzantina este o planta decorativa perena care face parte din familia Lamiaceae. Acest soi de planta este cunoscuta sub denumirea populara "Urechi de Iepure". Creste dens avand frunze cu apect carnos ce cresc sub forma lanceolata.

Ciucusoara
(Alyssum saxatile)

Alyssum saxatile este o planta erbacee perena cu flori care face parte din familia Brassicaceae. Denumirea populara romaneasca este Ciucusoara. Se dezvolta si se ramifica puternic formand movile dense cu flori. Frunzele cresc sub forma oblanceolata in nuante de verde - albicios.

Floare de cristal Delosperma nubigenum
(Delosperma nubigenum)

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 22-29 din 29 de articole

Un peisaj montan deosebit chiar in gradina casei cu ajutorul plantelor perene de stancarie.

Plantele perene de stancarie, datorita frumusetii formelor si culorilor, ofera o priveliste deosebit de frumoasa gradinilor si spatiilor verzi. Plantele perene de stancarie sunt rezistente si nu sunt deloc pretentioase, avantajul acestora este ca ele ierneaza si an de an revin la viata, primind din nou frumusetea pe care o au fara a fi necesara plantarea anuala a acestora.

In magazinul nostru online vei avea posibilitatea sa alegi dintr-o gama foarte bogata de soiuri de plante perene de stancarie. Pentru realizarea peisajelor unice vei alege cele mai frumoase soiuri care sa innobileze gradina.

Locul din gradina ta este mai stancos sau mai pietros si crezi ca nu vei reusi sa transformi acest spatiu intr-unul cu totul deosebit de atractiv? Te inseli. Cu ajutorul imaginatiei si nu in ultimul rand al pietrelor si a plantelor perene de stancarie vei reusi sa realizezi o gradina unica care va fi cu siguranta remarcata de toti trecatorii care vor furisa pe ascuns cate o privire in curtea ta. Alege sa plantezi o varietate mai mare de soiuri de plante de stancarie in diferite forme si culori pentru un efect impresionant.

Brumarelele taratoare formeaza o combinatie minunata de culori. Florile acestei plante cresc in mai multe variante de culori precum roz, rosu, bleu si alb. Aceasta va fi cu siguranta, o pata de culoare printre pietrele din gradina ta. Pentru un peisaj demn de remarcat planteaza aceste flori pe langa bordurile din gradina. Datorita contrastului de culoare florile de brumarele vor oferi un contur deosebit de coloristic bordurii din gradina.

Peisajul gradinii tale poate fi precum taramul magic al zanelor, acest lucru poti sa il realizazi cu ajutorul unei plante cu totul aparte si anume Floarea de Colt. Aceasta este o planta perena care infloreste in lunile iulie si august. Forma florii este asemenea unei stelute albe. Planta este acoperita cu peri catifelati de culoare argintie. Datorita gingasiei si a frumusetii acesteia, cu siguranta gradina va deveni un loc magic.

Fiindca iubesti zonele montane noi te sfatuim sa realizezi o gradina in stil montan. Foloseste-te de imaginatie si realizaza un peisaj unic. Printre pietrele decorative si plantele verzi adauga si o pata de culoare prin plantarea plantelor perene de stancarie. Clopotelul Carpatin (Campanula carpatica) este o planta perena deosebit de decorativa. Florile ei pot fi violete, albe sau albastru intens ca cerul. Datorita culorilor deosebite, petalele florilor dau impresia ca sunt asemenea unor mici clopotei colorati. 

Fiindca esti o persoana iubitoare de plante noi te invitam sa accesezi acum magazinul nostru online. Odata ce ai pasit in oaza noastra bogata vei descoperi cele mai deosebite plante si flori care cu siguranta, iti incanta privirea si pe care le vei dori sa le cumperi. Vino si formeaza un buchet adorabil de plante.