Tuia Globulara (Thuja occ.Globosa)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Thuja occidentalis Globosa este un conifer vesnic verde care face parte din familia Cupresaceae. Creste dens, bogat si compact cu o forma naturala, globulara cu ramurile scurte. Frunzisul sau se prezinta sub forma aciculara-aplatizata cu aspect solzuros in nuante de verde crud-inchis iar in anotimpul rece frunzisul devine verde-maroniu.

Detalii

RON 15

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Conurile sunt inguste cu o forma ovoida. Tuia Globulara se clasifica in categoria coniferelor de talie mica ce la maturitate se dezvolta la o inaltime care este cuprinsa intre 50 si 100 de centimetri. Cresterea este lenta. Se dezvolta foarte bine in zonele cu multa lumina, dar si in cele cu semi-umbra. Este un soi rezistent la temperaturi scazute si la ger. Tolereaza foarte bine si poluarea atmosferica.

Thuja occidentalis Globosa este un conifer decorativ pitic prin port, aspect, forma, frunzis si culoare. Se potriveste perfect pentru realizarea de decoruri peisagistice pentru gradini cu dimensiuni mici. Ofera imagini incredibile gradinii daca se planteaza aliniat pe langa alei, borduri sau trotoare dar de asemenea se poate planta solitar sau in combinatii mixte cu alte plante sau alti arbusti pitici.  
Proprietati Vesnic Verde
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite