Tsuga canadensis Jeddeloh (Tsuga canadensis Jeddeloh)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Tsuga canadensis Jeddeloh este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Formeaza un tufis mare cu un aspect decorativ interesant. Creste dens si bogat cu ramurile arcuite in jos avand un aspect pendular. Scoarta trunchiului este in nuante de brun-roscat iar frunzele cresc sub forma aciculara in nuante de verde inchis lucios.

Detalii

RON 18

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Tsuga Jeddeloh se clasifica in categoria coniferelor mici care la maturitate se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 50 si 100 de centimetri. Este un conifer iubitor de lumina, astfel plantarea se va face doar in zone cu mult soare. Se dezvolta cel mai bine in soluri bine drenate si umede in schimb nu suporta solurile foarte uscate.

Tsuga canadensis Jeddeloh este un conifer decorativ prin port, aspect, forma, frunzis si culoare. Se planteaza in gradini si in parcuri in diferite aranjamente. In gradina se poate planta pe langa garduri, ziduri, cladiri, in ronduri, in aranjamente de stancarie sau in aranjamente mixte cu ale plante si arbusti.
Proprietati Vesnic Verde
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite