Pin Siberian Glauca (Pinus pumila Glauca)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pinus pumila Glauca este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Formeaza o tufa densa si bogata in frunzis si ramuri. Frunzele se prezinta sub forma aciculara lunga in nuante de verde-albicios, albastru-gri si cresc in perechi.

Detalii

RON 95

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Conurile tinere au o lungime de 5 centimetri si sunt in nuante de violet iar ele pot ramane pe crengi chiar mai multi ani. Pinul Siberian Glauga face parte din categoria coniferelor pitice care la maturitate poate sa se dezvolte pana la o inaltime cuprinsa intre 50 si 100 de centimetri. Aces soi de Pin prefera locurile cu multa lumina astfel plantarea se va face astfel doar in zone cu mult soare unde pinul se va dezvolta mult mai frumos. Nu este pretentios fata de pamant, tolereaza bine mai multe tipuri de soluri dar le prefera in general pe cele bine drenate.

Pinus pumila Glauca este un conifer extrem de decorativ prin port, frunzis, aspect, culoare si conuri. Se potriveste in toate tipurile de gradini cu aspect montan sau alpin dar si in aranjamentele de stancarie. Este un element deosebit si pentru amenajarea parcurilor sau a bulevardelor. Poate fi plantat solitar sau in combinatii mixte cu alte plante, arbusti sau conifere pitice.
Proprietati Vesnic Verde
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite