Molid sarbesc pendular (Picea omorika Pendula)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Picea omorika Pendula este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Trunchiul creste drept cu varful putin curbat iar Ramurile au un aspect pendular-plangator care ii ofera un aspect foarte interesant.

Detalii

RON 85

  • 80/100

Adauga la lista de dorinte

Frunzele se prezinta sub forma aciculara in nuante de verde inchis iar pe partea inferioara au un aspect albicios. Fructele sunt conuri ce au o forma ingusta cu aspect lucios.

Molidul pendular Sarbesc se clasifica in categoria coniferelor de talie mare. Cresterea sa este lenta dar la maturitate se dezvolta la o inaltime ce depaseste 10 metri. Este un conifer iubitor de lumina, astfel plantarea trebuie facuta doar in zone cu mult soare. Prefera solurile umede dar bine drenate, le tolereaza foarte bine pe cele alcaline. Poate fi plantat cu usurinta si in orasele supra-aglomerate deoarece are o toleranta ridicata la poluarea atmosferica si la seceta.

Picea omorika Pendula este un conifer decorativ prin port, aspect, frunzis si culoare persistenta indiferent de anotimp. Are un aspect arhitectural interesant, se potriveste ca element de decor in gradinile de tip montan sau alpin. Se planteaza ca decor si in parcuri, poate fi plantat solitar sau in grupuri, aliniat sau pe pajisti.
Proprietati Vesnic Verde
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate Peste 10 metri
Marime la livrare 80/100 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite