Molid pendular (Picea abies Inversa)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Picea abies Inversa este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Ramurile cresc dens cu aspect pendular-plangator iar trunchiul nu este vizibil datorita ramurilor sale decorative. Frunzele cresc sub forma aciculara in nuante de verde inchis iar fructele sunt conuri care la maturitate capata o nuanta maronie.

Detalii

RON 250

  • 100/150

Adauga la lista de dorinte

Molidul pendular face parte din categoria coniferelor de talie medie iar la maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 5 si 10 metri. Cresterea este lenta. Locurile potrivite pentru plantare sunt in zonele cu multa lumina si mult soare. Nu este pretentios fata de sol dar le prefera in general pe cele cu un drenaj bun. Are o rezistenta mare la seceta.

Picea abies Inversa este un conifer decorativ prin port, forma, frunzis si culoare. Poate fi plantat solitar sau in grupuri in diferite tipuri de gradini si parcuri. Se planteaza pe langa ziduri, cladiri, in ronduri sau pe pajisti. La maturitate devine extrem de atragator. Se utilizeaza si in decoruri de gradini cu aspect alpin sau montan.
Proprietati Vesnic Verde
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 5 - 10 metri
Marime la livrare 100/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite