Cedru libanez Glauca (Cedrus libani Glauca)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Cedrus libani Glauca este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Coroana sa este larga si densa cu aspect pendular sau plangator. Frunzele cresc sub forma aciculara. Acele acestui arbore sunt in nuante verzi-albastrui.

Detalii

RON 89.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Cedrul Libanez face parte din categoria coniferelor de talie mare. La maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime ce depaseste 10 metri. Cersterea lui este lenta, creste mai mult pe latime decat in inaltime. Prefera solurile acide, lutoase, bine drenate cu o umiditate medie. Este un conifer iubitor de lumina, astfel plantarea acestuia se recomanda a se face doar in zonele cu mult soare. Se poate planta si in orase aglomerate fiind foarte rezistent la poluare.

Cedrus libani Glauca este un conifer decorativ prin port, forma, aspect, frunzis si culoare. Se planteaza solitar in decoruri de gradini si in parcuri. Este un conifer cu o durata lunga de viata. Este un element deosebit de atragator pentru gradinile cu dimensiuni mari dar poate de asemenea fi plantat pe langa ziduri, cladiri, in ronduri, pe langa lacuri si iazuri.
Proprietati Vesnic Verde
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate Peste 10 metri
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite