Ligularia (Ligularia ssp.)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Ligularia ssp. este recunoscuta si sub denumirea simpla de Ligularia. Ideala oricarei gradina datorita aspectului sau decorativ major, aceasta planta perena face parte din familia Asteraceae. Este pretutindeni cultivata datorita texturii deosebite si a accentului floral ridicat.

Detalii

RON 19.8

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a acestei plante este marcata de sfarsitul verii catre inceputul toamnei, notabile fiind lunile Iulie, August si Septembrie. In functie de gradul de maturitate, poate atinge inaltimi cuprinse intre 50 si pana la 100 cm. Culoarea galbena a florilor o transforma intr-o planta deosebita. Amplasarea in zone luminoase si semi-umbroase ii va asigura conditii propice de crestere si dezvoltare. Frunzele ii sunt vesnic verzi si are nevoie, pentru a ajunge la randamentul dorit, de un sol bogat in humus si cu un grad de umiditate ridicat. Poate fi considerata o planta de mlastina ale carei flori atrag pasarile si fluturasii.

Plantarea se recomanda a fi facuta primavara devreme, insa atunci cand stratul de sol de la suprafata nu mai este afectat de inghet. Desi nu este o planta pretentioasa, solul fertil si continutul crescut de umiditate al acestuia sunt aspecte demne de luat in calcul. Atentie, frunzisul precum si florile acestei plante sunt nocive pentru organism, o data inghitie. 
Perioada de inflorire Iulie, August, Septembrie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite