Trandafir Rosa Rugosa (Rosa rugosa)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Rosa rugosa este un arbust care face parte din familia Rosaceae. Este o specie de trandafir originara din Asia. Formeaza tufisuri dense si ramificate iar pe tulpini prezinta multi spini. Frunzele cresc sub forma penata formate din 5-9 lombi in nuante de verde inchis.

Detalii

RON 18.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt usor parfumate in nuante de roz intens. Petalele lor stau usor ridicate oferind acestui soi un aspect interesant. Trandafirul Rosa Rugosa este un arbust de talie medie care creste la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Perioada de inflorire este lunga incepand in luna mai si tinand pana in august. Plantarea se va face doar in zone cu multa lumina. Creste cel mai bine in soluri bogate, fertile, bine drenate cu o umiditate medie. Are o rezistenta ridicata la poluarea aerului si la daunatori.

Trandafirul Rosa Rugrosa este un arbust decorativ prin port, aspect, frunze si flori. Se planteaza in diverse aranjamente de gradini si in parcuri. Se utilizeaza in aranjamente florale, in ronduri si pe langa alei in combinati mixte cu alte flori si plante.
Perioada de inflorire Mai, Iunie, Iulie, August
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 100 - 150 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite