Liliac Sensation (Syringa vulgaris Sensation)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Syringa vulgaris Sensation este un arbust care face parte din familia Olaceae. Liliacul se dezvolta sub forma de arbore sau copac cu tulpini si ramuri dense. Florile sunt tubulare formate din 4 petale in nuante de violet cu alb iar ele cresc dens in buchete conice. Frunzele cresc sub forma de inima in nuante de verde crud, verde inchis. 

Detalii

RON 48

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Liliacul Sensation este un arbust de talie mare ce la maturitate creste la o inaltime cuprinsa intre 3 si 5 metri. Infloreste la sfarsitul primaverii si la inceputul verii in lunile mai si iunie. Liliacul iubeste lumina astfel plantarea se recomanda a se face doar in zone si locuri insorite. Prefera solurile bine drenate, fertile si bogate. Rezista la temperaturile scazute si la daunatori.

Syringa vulgaris Sensation este un arbust decorativ prin port, aspect, frunze si flori. In perioada de inflorire acesta este extrem de decorativ si atractiv datorita parfumului florilor. Poate fi folosit ca element de accent daca se planteaza pe langa cladiri si case. Liliacul se planteaza ca arbust decorativ solitar in aranjamente peisagistice de gradini si parcuri.
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireIunie
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate3 - 5 metri
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite