Iasomie Monteau d'Hermine (Philadelpus Monteau d'Hermine)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Philadelpus Manteau d'Hermine este un arbust decorativ care face parte din familia Saxifragaceae. Este cunoscut sub denumirea de Iasomia Monteau D'Hermine si apreciat datorita florilor intens parfumate.

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Arbustul formeaza tufisuri dense cu ramurile lungi. Frunzele sunt ovale de marime mijlocie in nuante de verde inchis iar florile sunt extrem de decorative si parfumate, au o marime mijlocie, sunt albe cu aspect batut si cresc in grupuri.

Iasomia Manteau D'Hermine infloreste in luna iunie. Se clasifica in categoria arbustilor de talie mica care creste la maturitate la o inaltime de 50-100 de centimetri. Prefera zonele de plantare in locuri cu mult soare sau partial umbrite. Solurile preferate sunt cele fertile, bine drenate cu o umiditate medie. Rezista foarte bine la ger, seceta si la poluare.

Philadelpus Manteau D'Hermine este un arbust decorativ prin port, frunze si florile cu mirosul foarte placut, specific soiului. Poate fi plantat solitar sau in grupuri pe langa garduri, ziduri sau arbori inalti.
Perioada de inflorireIunie
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate50 - 100 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite