Azalee (Rhododendron) Red Jack (Rhododendron Red Jack)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Rhododendron Red Jack este un arbust cu flori care face parte din familia Ericaceae. Formeaza tufisuri dense cu frunze si flori. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc sub forma lanceolata-eliptica in nuante de verde inchis, semi-lucios.

Detalii

RON 35

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt extrem de decorative prin aspect si culoare. Cresc in buchete mari cu aspect batut in nuante de rosu aprins. Petalele florilor au marginile usor ondulate.

Azaleea Rhododendron Red Jack face parte din categoria arbustilor de talie mijlocie care se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 200-300 de centimetri. Perioada de inflorire incepe in luna mai. Creste cel mai bine in zonele cu mult soare, dar tolereaza si locurile cu semi-umbra. Prefera solurile bine drenate iar acest soi nu are nevoie de ingrijiri speciale.

Rhododendron Red Jack este un arbust decoartiv care se planteaza in diverse aranjamente de gradini si parcuri. Arbustul este decorativ prin port, frunze si flori. Poate fi plantat in orice tip de gradina chiar si in gradinile mici. Este un arbust de accent, se poate planta pe langa cladiri, case, trotuare sau alei.
Perioada de inflorireMai
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite