Arbore de Iudeea Forest Pansy (Cercis canadensis Forest Pansy)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Cercis canadensis Forest Pansy este un arbust care face parte din familia Fabaceae. Arbustul poarta denumirea de Abore de Iudeea. Creste sunb forma de copac ce formeaza o coroana ramificata si densa in frunzis. Frunzele sunt decorative prin culoare si forma.

Detalii

RON 150

  • 100/150

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma cordiforma in nuante de visiniu-purpuriu. In toamna ele devin mult mai atractive in nuante de rosu si portocaliu intens. Florile sunt mici si cresc in nuante roz.

Arborele de Iudeea este un arbust de talie mare care la maturitate se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 200-300 de centimetri. Se dezvolta foarte bine in zonele cu multa lumina. Perioada de inflorire incepe primavara in lunile aprilie si mai. Creste frumos in soluri bine drenate si nu are nevoie de intretineri si ingrijiri deosebite.

Arborele de Iudeea este un arbust decorativ prin port, aspect si frunze si flori. Se planteaza in diverse aranjamente de gradini si in parcuri. Arbustul poate fi plantat solitar sau in combinatii cu alte plante decorative. Poate fi plantat in ronduri, pe langa cladiri, case si ziduri, borduri si trotuare.
Perioada de inflorireMartie
Perioada de inflorireAprilie
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrare100/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite