Cele mai cumparate

pe pagina
Carpen Gard Viu
(Carpinus betulus)

Carpinus betulus mai este recunoscut si sub denumirea sa de Carpen Gard Viu. Acest arbore ornamental deosebit face parte din familia Betulaceae, uimind atat prin capacitatea sa extinsa de lastarire si drajonare cat si prin aspectul sau luxuriant.

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos leylandii Castlewellan Gold
(Cupressocyp.l.Castlewellan Gold)

Cupressocyparis x leylandii Castlewellan Gold este un conifer decorativ cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Cupresaceae. Creste dens si bogat in frunzis. Ramurile au o nuanta maroniu-roscata iar frunzele cresc sub forma aciculara aplatizata cu aspect solziform in nuante de verde cu verde-auriu si galbui. 

Pret: RON 29.80
Cantitate
Cumpara
Tuia Smaragd
(Thuja occ.Smaragd)

Thuja occidentalis Smaragd este un conifer cu frunzisul vesnic verde. Tuia Smaragd face parte din familia Cupresaceae. Formeaza o coroana densa si compacta cu aspect piramidal.

Pret: RON 30.00
Cantitate
Cumpara
Iedera
(Hedera hibernica)

Hedera hibernica este o planta cataratoare cunoscuta sub denumirea populara de Iedera. Este o planta care isi pastreaza tot timpul culoarea frunzelor verzi. Iedera poate sa se dezvolte la o inaltime de 20-30 de metri, ea face parte din familia Araliaceae.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Mana Maicii Domnului
(Lonicera japonica)

Lonicera japonica - denumirea populara romaneasca a acestui soi de Caprifoi este Mana Maicii Domnului. Este o planta originara din Asia. Caprifoiul Japonez poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 10 metri. Frunzele sunt ovale, simple in nuante de verde inchis. 

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Photinia fraserii Red Robin
(Photinia fraserii Red Robin)

Photinia fraserii Red Robin este un arbusti decorativ care face parte din familia Rosaceae. Se dezvolta puternic, rasfirat si dens. Frunzele cresc sub forma oval-lanceolata in nuante de verde si rosu cu aspect lucios. In toamna frunzele primesc nuante puternice, spectaculoase de rosu, galben si portocaliu. Florile sunt mici, albe si cresc sub forma de...

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de Canada
(Parthenocissus quinquefolia)

Parthenocissus quinquefolia este o specie de planta cataratoare din familia Vitaceae originara din America de Nord. Denumirea populara este Vita de Canada. Planta se prezinta sub forma de liana cu frunze. Frunzele au forma palmata compusa cu cinci lobi usor zimtati.

Pret: RON 21.00
Cantitate
Cumpara
Tuia Globulara
(Thuja occ.Globosa)

Thuja occidentalis Globosa este un conifer vesnic verde care face parte din familia Cupresaceae. Creste dens, bogat si compact cu o forma naturala, globulara cu ramurile scurte. Frunzisul sau se prezinta sub forma aciculara-aplatizata cu aspect solzuros in nuante de verde crud-inchis iar in anotimpul rece frunzisul devine verde-maroniu.

Pret: RON 28.50
Cantitate
Cumpara
Ulm de Turkestan
(Ulmus pumila)

Ulmus pumila este o specie arbustiva decorativa cunoscuta si sub denumirea sa populara de Ulm de Turkestan. Originara din Asia Centrala, face parte din familia Ulmaceae. Surprinde placut prin vigoarea sa precum si prin dispunerea luxurianta a frunzisului. Avand un aspect dens, este ideal o data planta cu rolul de gard viu.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Clopotei Campanula portenschlagiana
(Campanula portenschlagiana)

Campanula portenschlagiana este o planta erbacee perena care face parte din familia Campanulaceae. Creste dens si se ramifica usor formand un covor bogat in frunze si flori. Florile sunt mici, au forma de clopotei si cresc din abundenta in perioada de inflorire.

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Vita Japoneza
(Parthenocissus tricuspidata)

Parthenocissus tricuspidata este o planta cataratoare din familia Vitaceae. Denumirea populara este Vita Japoneza. Este o planta cataratoare originara din Asia. Frunzele sunt palmate cu trei sau cu cinci lobi. Frunzele sunt lucioase intr-o nuanta de verde inchis, in toamna frunzele devin stacojii, portocalii si galbui.

Pret: RON 28.50
Cantitate
Cumpara
Navalnic, Limba Cerbului
(Phyllitis scolopendrium)

Phyllitis scolopendrium este o planta erbacee perena care face parte din familia Aspleniaceae. Aceasta feriga este cunoscuta sub denumirea populara de Navalnic sau Limba Cerbului. Formeaza tufisuri dense si bogate cu frunze.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Kiwi cu puf Actinidia deliciosa
(Actinidia deliciosa)

Actinidia deliciosa este o planta fructifera exotica ce face parte din familia Actinidiaceae si este este originara din China. Fructul este cunoscut sub denumirea de Kiwi cu Puf. Creste sub forma de liana ca vita de vie cu ramurile si tulpinile puternice.

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Pachysandra terminalis Green Carpet
(Pachysandra ter. 'Green Carpet')

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Tei argintiu Szeleste
(Tilia argentea Szeleste)

Tilia argentea Szeleste este un arbore foios cu frunzisul cazator care face parte din familia Tiliaceae. Trunchiul se dezvolta puternic si drept. Coroana la maturitate devine mare si bogata in frunzis.

Pret: RON 95.00
Cantitate
Cumpara
Iedera Glodheart
(Hedera helix Goldheart)

Hedera helix Goldheart este o planta cataratoare decorativa cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Araliaceae. Denumirea comuna a plantei este Iedera Goldheart. Creste dens in frunzis, se intinde sub forma de liana iar tulpinile ei sunt lemnoase, rezistente si puternice. 

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Soulangeana Alexandrina
(Magnolia soulangeana Alexandrina)

Magnolia soulangeana Alexandrina este un copac decorativ prin flori care face parte din familia Magnoliaceae. Creste si se dezvolta sub forma de copac sau arbust. Formeaza o coroana mare si bogat ramificata. Frunzele au o marime mijlocie ce cresc sub forma ovala in nuante verzi.

Pret: RON 175.00
Cantitate
Cumpara
Iarba de Pampas Roz
(Cortaderia se. 'Rosea')

Pret: RON 44.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi 'American Beauty'
(Lonicera heckrottii 'American Beauty)

Lonicera heckrottii 'American Beauty' este o planta urcatoare cunoscuta sub denumirea de Caprifoi. Este o planta care face parte din familia Caprifoliaceae. Sunt cunoscute aproximativ 180 de specii de Caprifoi. Cea mai cunoscuta specie este Caprifoiul Lonicera.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Feriga Comuna
(Dryopteris filix-mas)

Dryopteris filix-mas este o planta erbacee perena care face parte din familia Dryopteridaceae. Este cunoscuta ca feriga comuna. In mediul sau natural poate fi intalnita si in padurile din Romania. Creste si se dezvolta sub forma de tufis dens cu frunze. 

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Trandafir urcator Pauls Scarlet
(Rosa Pauls Scarlet)

Pauls Scarlet este un trandafir urcator care face parte din familia Rosaceae. Frunzele sunt usor lucioase in nuante de verde inchis, forma lor este ovala cu margini usor zimtate. Florile sunt duble intr-o nuanta deosebit de atragatoare de rosu intens.

Se afiseaza 1-21 din 1231 de articole