Tiarella (Tiarella cordifolia)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Tiarella cordifolia este o planta erbacee perena care face parte din familia Saxifragales. Este o planta originara din America de Nord ale carei flori cresc pe tulpinile inalte care cresc peste nivelul frunzelor.

Detalii

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt albe in forma de stelute si cresc spre varful tulpinii. Frunzele au forma palmata rotunjita intr-o culoare de verde crud. Tiarella infloreste in lunile aprilie, mai si iunie iar la maturitate poate sa se dezvolte pana la o inaltime intre  20 si 30 de centimetri.

Locurile pe care le prefera sunt cele ferite de prea multa lumina si razele directe ale soarelui si se poate planta chiar si in locurile cu umbra. Este astfel o floare preferata a celor care dispun de gradini sau curti umbrite unde majoritatea plantelor nu se dezvolta corespunzator. Solurile cele mai prielnice acestei plante sunt bogate, lutoase, bine drenate si umede.

Tiarella cordifolia este o planta ornamentala de gradina. Ea se poate planta pe langa copaci sau in umbra lor, in ronduri si pe langa borduri sau ziduri inalte unde ajunge mai putina lumina in timpul zilei.
Perioada de inflorire Aprilie, Mai, Iunie
Conditii de lumina Semi-umbra, Umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 20 - 30 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite