Barcoace taratoare (Cotoneaster horizontalis)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Cotoneaster horizontalis este o planta perena cunoscuta sub denumirea de Barcoace Tartoare care face parte din familia Rosaceae. Frunzele sunt mici, lucioase cu forma ovala ascutita in nuante de verde inchis iar toamna aceste frunzele devin patate cu nuante de rosu-visiniu.

Detalii

RON 16.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt mici si albe iar acest arbust acoperitor de sol face fructe mici, rotunde de culoare rosie. Este o planta extrem de decorativa cand este incarcata cu fructe.

Perioada de inflorire a acestei plante este in luna mai. La maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime de 30-50 de centimetri dar este o planta cu crestere si raspandire usoara pe orizontala. Locurile potrivite pentru plantarea ei sunt cele cu soare, dar se poate planta si in locurile cu semiumbra. Barcoacele taratoare prefera solurile bine drenate, nisipoase, argiloase si lutoase.

Cotoneaster horizontalis este o planta ornamentala de gradina fiind cel mai des utilizata in peisagistica cu rolul de acoperitoare de sol. Pentru cele mai reusite decoruri de gradina, planta se poate sadi pe langa copaci, borduri ziduri si scari.
Perioada de inflorire Mai
Proprietati Vesnic Verde, Fructifer
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 30 - 50 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite