Barcoace Cotoneaster dammeri Skogholm (Cotoneaster dammeri Skogholm)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Cotoneaster dammeri Skogholm este o planta cu frunzele vesnic verzi care face fructe. Este originara din China si face parte din familia Rosaceae. Frunzele sunt lucioase, ovale in nuante de verde inchis iar fructele sunt mici, rotunde in nuante de rosu, foarte decorativa din moment ce ele rezista chiar si pana tarziu in iarna.

Detalii

RON 16.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Aceasta acoperitoare de sol este extrem de decorativa atunci cand este incarcata cu fructe. Ramurile sale sunt taratoare cu frunzele tari, lucioase cu o forma eliptica in nuante de verde inchis pe partea superioara iar pe partea inferioara in nuante de gri vernil. Florile sunt mici si albe.

Barcoacele infloresc din luna mai si tin pana in luna iulie. La maturitate planta poate sa ajunga la o inaltime cuprinsa intre 15-20 de centimetri insa extinderea este cu adevarat impresionanta pe orizontala. Este o planta cu crestere rapida iar solurile in care se dezvolta cel mai bine sunt cele uscate si calcaroase.

Cotoneaster dammeri Skogholm este o planta ornamentala de gradina. Ofera imagini de basm gradinilor daca este plantata in ronduri, pe ziduri, pe langa borduri sau pe langa scari de piatra iar rezistenta fructelor colorate in timpul ierni ajuta la crearea unui aspect festiv de Sarbatori.
Perioada de inflorire Mai, Iunie, Iulie
Proprietati Vesnic Verde, Fructifer
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 15 - 20 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite