Cimbrisor Coccineus (Thymus praecox Coccineus)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Thymus praecox Coccineus - denumirea populara a acestei plante este Cimbrisor Coccineus. Aceast acoperitor de sol formeaza covorase dense cu flori. Este o planta aromatica, parfumata. Frunzele au o culoare de verde inchis si contin uleiuri aromatice iar florile sunt in nuante de rosu-movaliu.

Detalii

RON 9.9

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a Cimbrisorului Coccineus incepe din luna iunie si tine pana in luna august. La maturitate, aceasta planta poate sa se dezvolte pana la o inaltime destul de mica, in jur de 5-10 centimetri insa raspandirea pe orizontala este mult mai spectaculoasa.

In ceea ce priveste plasamentul, locurile in care se dezvolta cel mai bine sunt cele cu multa lumina si soare. Solurile pe care le prefera Cimbrisorul Coccineus sunt solurile normale, argiloase si nisipoase. Pamantul in care este sadit trebuie aiba o umiditate medie sau sa fie usor uscat.

Thymus praecox Coccineus este o planta extrem de decorativa. Se poate planta ca acoperitoar de sol, printre pietre, dale dar si in combinatie cu alte flori. Ofera peisaje unice daca este plasata pe ziduri sau pe langa bordurile de piatra si ofera de asemenea culoare gradinilor de stancarie.
Perioada de inflorire Iunie, Iulie, August
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 5 - 10 cm
Marime la livrare P9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite