Pervinica (Vinca minor)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Vinca minor este o planta erbacee perena cu flori care face parte din familia Apocynaceae. Frunzele ei sunt lucioase cu o textura tare, intr-o culoare de verde inchis. iar florile cresc solitar in nuante de albastru violet. Pervinica, cum este cunoscuta la noi, incepe sa infloreasca din luna aprilie si tine pana in luna iunie.

Detalii

RON 9.9

  • P9

Adauga la lista de dorinte

La maturitate Pervinica poate sa creasca la o inaltime de 10-15 centimetri insa raspandirea pe orizontala este mult mai viguroasa, fapt care o face o excelenta planta acoperitoare de sol. Aceasta floare se dezvolta bine in locurile insorite, dar se poate planta si in locurile cu semi-umbra sau chiar in locurile umbrite. Are o crestere usoara si cu o raspandire rapida. Nu este o planta pretentioasa in ce priveste solurile dar in general le prefera pe cele umede.

Vinca minor este o planta ornamentala de gradina plantata in cea mai mare parte ca acoperitoare de sol. Ofera imagini impresionanate in gradini cand este plantata pe langa copaci, ziduri sau borduri, arata excelent in stancarii sau in jurul copacilor.
Perioada de inflorire Martie, Aprilie, Mai, Iunie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra, Umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 10 - 15 cm
Marime la livrare P9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite