Caprifoi tarator (Lonicera nitida)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Lonicera nitida este o specie de arbust peren cunoscut sub denumirea de Caprifoiul tarator, o planta care face parte din familia Caprifoliaceae. Florile sunt usor parfumate in nuante de crem iar frunzele sunt mici si lucioase cu o forma eliptica in nuante de verde inchis.

Detalii

RON 16

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a Caprifoiului tarator este in lunile mai si iunie. La maturitate Caprifoiul tarator poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Cresterea este rapida, in special pe orizontala.

Caprifoiul tarator nu este o planta pretentioasa in ce priveste locul de plantare, astfel se poate planta atat la soare cat si in locurile cu semi-umbra sau umbra. Este o planta rezistenta la daunatori.

Lonicera nitida este o planta decorativa pentru spatiile mari, atat pentru gradini cat si pentru parcuri. Se poate planta ca gard viu dar poate oferi de asemenea peisaje inedite de un covor dens in nuante de verde daca este lasata sa se dezvolte pe spatii intinse. Se poate planta pe langa borduri, scari pe ziduri si in ghivece.
Perioada de inflorire Mai, Iunie
Proprietati Vesnic Verde
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra, Umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 100 - 150 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite