Pervinica Aureovariegata (Vinca minor 'Aureovariegata')

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Vinca minor 'Aureovariegata' este o planta erbacee perena cu flori care face parte din familia Apocynaceae. Frunzele sunt pestrite, cresc in perechi in nuante de verde inchis cu verde galbui. Florile sunt formate din 5 petale in nuante de albastru-violet iar in interior sunt albe. 

Detalii

RON 9.9

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire este in lunile de primavara, in aprilie si mai. La maturitate Parvenica Aureovariegata poate sa se dezvolte la o inaltime curprinsa intre 15-20 de centimetri insa dezvoltarea pe orizontala este mult mai impresionanta.

Parvenica este o planta care iubeste cel mai mult locurile cu semi-umbra si umbra fiind o solutie excelenta pentru zonele cu probleme din gradina si curte (locuri umbrite de ziduri inalte sau suprafetele din umbra copacilor). Se adapteaza foarte bine in orice tip de sol, dar in general prefera solurile umede.

Vinca Minor Aureovariegata este o planta ornamentala de gradina prin frunze si flori fiind cel mai des plantata ca acoperitoare de sol. Ofera decoruri deosebite daca este pe langa copaci si borduri. De asemenea, se poate planta in ghivece pentru a decora terasele si balcoanele.
Perioada de inflorire Martie, Aprilie
Conditii de lumina Semi-umbra, Umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 15 - 20 cm
Marime la livrare P9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite