Cotoneaster Parkteppich (Cotoneaster salicifolius Parkteppich)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Cotoneaster salicifolius Parkteppich este o planta perena taratoare care face parte din familia Roasceae, denumirea populara fiid Barcoace. Planta formeaza un covor dens cu frunzele ce au forma lanceolata si care sunt lucioase in nuante de verde inchis. Fructele sunt mici, rotunde si in nuante de rosu.

Detalii

RON 17.05

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a Cotoneasterului este in luna iunie. La maturitate planta poate sa se dezvolte la o inaltime de 30-50 de centimetri. Cresterea plantei este rapida, la fel si raspandirea ei.

Cotoneasterul este o planta ce iubeste locurile cu mult soare dar se poate planta si in locurile cu semiumbra. In ceea ce priveste tipul de sol, nu este o planta pretentioasa, se adapteaza cu usurinta in orice tip de sol.

Cotoneaster salicifolius Parkteppich este o planta ornamentala pentru suprafete mari de gradina si parcuri si ofera un decor interesant datorita fructelor sale marunte. Acest arbust tarator este utilizat si ca acoperitor de sol, se poate planta pe ziduri, pe langa copaci, borduri si scari.
Perioada de inflorire Iunie
Proprietati Vesnic Verde, Fructifer
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 30 - 50 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite