Saschiu Maculata (Vinca major maculata)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Vinca major maculata este o planta perena care face parte din familia Apocynaceae. Denumirea populara a acestei plante este Saschiul Maculata. Florile au o forma rotunda formate din 5 petale in nuante de albastru sau violet-movaliu.

Detalii

RON 9.9

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt pestrite, lanciolate, scurte in nuante de verde inchis cu verde deschis. La maturitate Saschiul Maculata poate sa ajunga la o inaltime cuprinsa intre 20-30 de centimetri. Perioada de inflorire incepe din luna aprilie si tine pana in luna iulie.


Saschiul Maculata nu este o planta pretentioasa, astfel se poate planta chiar si in locurile cu umbra sau semi-umbra fiind o alegere perfecta pentru acele zone ale gradinii sau curtii care nu sunt expuse la razele directe ale soarelui in cea mai mare parte din zi. Solurile preferate de catre aceasta planta acoperitoare de sol sunt cele bine drenate, nisipoase, acide.


Vinca major maculata este o planta ornamentala pentru gradini, terase si balcoane. Se poate planta pe langa copaci, in ghivece suspendate sau pe ziduri.

Perioada de inflorire Aprilie, Mai, Iunie, Iulie
Conditii de lumina Semi-umbra, Umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 20 - 30 cm
Marime la livrare P9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite