Ultimele postari

Gradina celor patru anotimpuri - Toamna

In: Peisagistica Vizualizari: 10965

In fiecare anotimp natura isi dezvaluie frumusetea ei prin noi culori si texturi unice, aparte. Fiecare planta, copac si firicel de iarba contribuie la realizarea tablourilor minunate din gradina celor patru anotimpuri. 

Toamna este anotimpul culorilor calde, a nuantelor focului. Iata sfaturile noastre pentru crearea unei gradini spectaculoase indiferent de anotimp.

Citeste mai departe

Gradini tematice - Rozariul (gradina cu trandafiri)

In: Peisagistica Vizualizari: 12184

Ti-ai dorit dintotdeauna un rozariu, o gradina de basm cu trandafiri, un loc plin de gingasie si frumusete? Acum visul tau poate deveni realitate.

Garden Expert iti aduce cateva sfaturi si idei pentru ca tu sa poti realiza o gradina de trandafiri la tine acasa indiferent de dimensiunile spatiului verde pe care il deti. Soiurile oferite de noi se pot planta imediat.

Citeste mai departe

Stancaria - amenajarea unui peisaj montan in propria gradina.

In: Peisagistica Vizualizari: 20368

In amenajarea unei stancarii si a unei gradini alpine, materialele necesare pentru realizarea decorului sunt in primul rand piatra si desigur plantele de stancarii si coniferele pitice. Realizarea unui decor de stancarie va crea un efect cu adevarat real, desprins parca dintr-un peisaj montan. 

Citeste mai departe

Iazul - lacul fermecat din gradina

In: Peisagistica Vizualizari: 12211

Gradina ta este mare? Atunci esti o persoana foarte norocoasa. Profita de acest lucru si transforma-ti locul tau de liniste intr-un loc desprins de realitate, un taram magic. O gradina cu un lac fermecat.

Citeste mai departe

Perene pentru gradini umbrite

In: Practic in gradina Vizualizari: 17093

Plante perfecte pentru zonele umbrite din gradina.

Citeste mai departe

Mirodenii din Gradina

In: Practic in gradina Vizualizari: 9519

Simte placerea gustului, aromele si savoarea cu ajutorul desavarsit al plantelor aromatice.

Plantele aromatice sunt ingredientele cheie ale celor mai desavarsite si rafinate retete in arta culinara, in medicina dar si in industria parfumurilor.


Citeste mai departe

Afiseaza 1 - 6 din 6 articole