Artar Japonez Butterfly (Acer palmatum Butterfly)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Acer palmatum Butterfly este un arbust japonez cu frunzele cazatoare care face parte din familia Sapindaceae. Creste sub forma de tufis dens si bogat. Artarul este originar din Asia de Est, mai exact Japonia, China si Coreea. 

Detalii

RON 250

  • 100/150

Adauga la lista de dorinte

Tulpinile sunt lungi, arcuite si imbracate intr-o coaja ce are nuante de maro-rosiatic. Frunzele sunt extrem de decorative, ele cresc sub forma palmat compusa formate din 5-7 lobi dintati. Frunzele sunt in nuante de verde inchis cu marginile dungate, albe sau rozalii.

Acer palmatum Butterfly este un artar de talie mica, la maturitate se dezvolta la o inaltime ce este cuprinsa intre 200-300 de centimetri. Infloreste in luna aprilie insa florile nu au un rol decorativ important. Se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in zonele luminate cu mult soare, dar poate fi plantat si in zone cu semi-umbra. Creste si se dezvolta cel mai bine in soluri bogate, umede dar bine drenate.

Artarul Japonez Butterfly este decorativ prin port, aspect si frunzis. Se planteaza in aranjamente decorative in gradini sau parcuri. Este un arbust foarte apreciat datorita frunzelor sale atractive. Se planteaza solitar sau in grupuri. 
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Marime la livrare 100/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite